Ik ben Karin Raaymakers, trotse oprichter van Compressietherapie Zeeland. Ik ben 34 jaar oud, getrouwd en ben moeder van 3 knappe jongens. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Kapelle.

Eind 2018 besloot ik om mijn eigen bedrijf op te starten. De interesse voor het aanmeten van elastische kousen begon in 2011. Ik werkte destijds in de administratie en kwam door een familielid in aanraking met het aanmeten van elastische kousen. Na een aantal keer met haar mee te zijn gegaan kwam ik erachter wat een mooi en dankbaar beroep het is om te mogen uitoefenen. Elke cliënt proberen van zijn/haar klachten af te helpen. Wat geeft dat een hoop voldoening op het moment dat je iemand daarbij kan helpen. Zodoende besloot ik om de opleiding tot TEK-consulent te starten. In 2012 ben ik summa cum laude geslaagd voor de basiscursus. In 2015 ben ik, na het afleggen van een Proeve van Bekwaamheid, geslaagd voor de 2e cursus waarna ik TEK-consulent werd om vervolgens in 2016 een 3e cursus met goed gevolg af te ronden en er voor heeft gezorgd dat ik mij nu Compressiespecialist mag noemen.

Het uitoefenen van dit beroep hoop ik nog vele jaren te mogen doen. Doordat ik Compressietherapie Zeeland opgericht heb kan ik mijn eigen werkwijze hanteren en er persoonlijk voor zorgen dat er goede kwaliteit geleverd wordt, iedere cliënt even vriendelijk en adequaat geholpen wordt en er dus een goede service is voor de cliënt. Iets wat voor mij absoluut voorop staat!